le nord

Advertenties

7 thoughts on “le nord

  1. Pingback: Le Nord « s.goovy photography

  2. De overige foto’s zijn al even sterk! Akelig als je zo geen kat op straat ziet. Precies een verlaten stad…beklemmende sfeer. Je zou nog eens kunnen gaan op een zomerse dag en een tegenovergestelde reportage maken( dus een vrolijke) en op die manier aantonen wat je kan bereiken met een reportage met vooropgesteld doel. Hoe je dus met beelden een bepaalde sfeer kan uitbeelden zowel vrolijk als mistroostig en toch van één en dezelfde plaats.

  3. Er was inderdaad nauwelijks beweging op straat. In Zuydcoote kwam wel een man aangereden met de auto… Hij stapte uit, rookt een sigaretje, stapte weer in en hup, weg was hij. ’t Is dat hij nogal vreemd deed en mij viseerde, met een dure D300 om de nek heb ik daar maar niet geprobeerd om hem op foto te zetten. Je idee van een zomerreeks is wel aanlokkelijk, dat ga ik onthouden. Maar ook in de winter valt er in de omgeving nog heel wat te fotograferen.

  4. Pingback: Kanaal Veurne-Duinkerke « s.goovy photography

  5. Noord-Frankrijk, een verademing in vergelijking met onze Belgische kust. Geen volgebouwde dijken, overvolle stranden en aangevoerde stranden. Heerlijk mistroostig is in de winter, en net genoeg volk in de zomer. Prachtige stranden, Blanc Nez en Gris Nez zijn gewoon subliem.

    En een aanrader in Audresselles: les Flobarts, een heerlijk visrestaurantje waar je voor 9 euro verse garnale, overheerlijke mossels en een dessert op je bord krijgt.

  6. Pingback: Bray-Dunes « s.goovy photography – blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: