Golfbreker

golfbreker_blog

Advertenties

5 thoughts on “Golfbreker

  1. ik hap wederom naar lucht. Waarom lijkt fotografie bij jou zo doodsimpel? Je kijkt, je trekt en er rollen dit soort pareltjes uit… Hoe lang ploeter jij eigenlijk op je foto’s? Hoeveel foto’s maak je van zo’n pier vooraleer deze perfecte eruit rolt? Je bent een inspiratie!

  2. Je geeft voor een stuk zelf de oplossing: kijken en trekken ;-) Vooral het eerste is belangrijk. Aan zee moet je ook steeds gebruik maken van je sterkste bondgenoot: het licht. ’t Is er zowat elke dag anders, dus elke dag andere kleuren, elke dag andere kansen.

    Echt ploeteren is er zelden bij. Vaak zitten de beelden al ergens in m’n hoofd, maar ik ga er niet bewust naar op zoek. Ik maak veel beelden aan zee (al wel een pak minder dan vroeger), maar ik gooi er achteraf ook véél weg. Moeilijk is dat niet: de goede springen er wel uit, de slechte herken je als je er te veel aan moet prutsen om er iets uit te halen…

    De nabewerking op de kustbeelden is nagenoeg steeds dezelfde: levels & curves, lucht en voorgrond apart selecteren en opnieuw levels & curves, beetje vignettering indien van toepassing.

    En zot zijn van de zee, helpt ook wel ;-)

  3. Hele fraaie. Een klassiek symetrische opbouw van het beeld en dat past erg goed bij dit onderwerp.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: