Publicatie

Vrijdag vond ik de nieuwe seizoensbrochure van deFilharmonie in de bus. Samen met enkele leden van onze fotoclub hebben we in de winter een aantal concerten mogen fotograferen en we hadden al vernomen dat enkele beelden zouden gepubliceerd worden. En inderdaad! Wat mezelf betreft, hebben twee foto’s de selectie overleefd.

De brochure is prachtig uitgegeven en de foto’s kwalitatief mooi gedrukt. Eén spijtig minpuntje: ondanks het secuur en veelvuldig vermelden op de cd-rom én in de IPTC-info, is m’n achternaam is alweer foutief gedrukt… al ben ik daar doorheen de jaren al aan gewend geraakt. Vermits hij op het begeleidend schrijven wel correct gespeld is, vermoed ik dat het een foutje is geweest van een niet zo wakkere DTP’er. Soit, los daarvan ben ik uiteraard geweldig blij met met de publicatie en is het toch maar weer mooi meegenomen op het cv.

Advertenties

6 thoughts on “Publicatie

  1. Vooral belangrijk dat ze mooi afgedrukt zijn!! Want je kan nog zo fier zijn op een publicatie, als de afdrukkwaliteit slecht is krijg je een koude douche… Tof voor jou en dik verdiend want het zijn twee mooie foto’s!

  2. Proficiat Steven, een mooie prestatie!
    En die naam….nouja, zeg nou zelf, is ook niet zo alledaags. ;-)
    Zoals evenmin jouw foto’s!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: