Kruisschansbrug

Bij valavond nog eens de Antwerpse haven ingetrokken. Spielerei van de week, maar (uitgezonderd levels en contrast) zonder Photoshop-trics.

zoom.jpg

Advertenties

7 thoughts on “Kruisschansbrug

 1. Ik gebruikte voor mijn (min of meer gelijkaardig) effect wel PS.
  Jij deed “the real thing” en het resultaat is dan ook stukken beter.

 2. Yep, in en uitzoomen van de lens tijdens de opname is “leuker” maar ook een beetje moeilijker ;) . Zeker wanneer je geen lange sluitertijd hebt (alhoewel je daar wel voor kunt zorgen) en je alles binnen een fractie van een seconde moet afhandelen.

  Ik ben nog eens van plan een groot deel van de avond door te brengen in de Antwerpse haven. De buurt rond (en natuurlijk OP) de Lillobrug lijkt me zeer zeker de moeite waard :) .

  Nog een vraagje: Woon je in de buurt van Antwerpen?

 3. @ Tim: ik woon in Berchem, maar net aan de grens met Mortsel, dus tot in de haven is nog wel een eindje.
  Het interessantste stukje haven (zeker ’s avonds of ’s nachts) vind ik nog altijd de petroleumindustrie aan het Marshall-dok. Ik zal de komende dagen nog wat foto’s posten van gisteren.
  In principe heb je voor elke fotografische activiteit wel toestemming van de havenmeester nodig. Persoonlijk heb ik nog nooit security of politie op mijn dak gekregen, maar ik heb wel steeds mijn CvB-kaart bij me en met een vriendelijke uitleg dat je daar helemaal niet de spion loopt te wezen, kom je er wel mee weg.

 4. Fraaie opname door goed gebruik van de dynamische zoem, niet altijd doeltreffend, maar in dit geval wel omdat de wagen zich bevind perfect in het midden van je beeld. Leuk

 5. Prachtig effect zeg! Doet een beetje raar aan je ogen… als je er zo naar (blijft) kijken! Visuele spelerei – “niets is wat het lijkt” zei me laatst nog een fotograaf!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: