Koksijde Rescue

Terug in actie na enkele dagen ziekte. Voor zij die op zee in problemen komen, is er “Koksijde Rescue”, het 40ste smaldeel van het Belgische leger met hun Seaking-helikopters.

seaking1.jpg

seaking21.jpg

seaking31.jpg

Advertenties

12 thoughts on “Koksijde Rescue

  1. super he die SeaKing, tijdens de opnames van de langspeler Windkracht10 ben ik ns meegeweest in zo ene, fantastisch, maar wat een lawaai. Wist je dat ze die trouwens voor de opnames levensgroot op schaal 1:1 hebben nagebouwd om opnames te kunnen doen in studio. Niet normaal.

  2. @ Nyklyn: moet een belevenis geweest zijn! Ik heb trouwens nu pas ontdekt dat jij achter de foto’s van de Windkracht 10-film zit. Ik ben toen eind december 2006 nog naar de tentoonstelling geweest in de Kapel Ster der Zee. Knap werk overigens!

  3. Die eerste en laatste vind ik echt heel erg goed gelukt! De eerste puur omdat het gewoon zo mooi is met de strak witte achtergrond en de tweede omdat de kleuren van de lucht en het geheel daar omheen zo mooi vind!

  4. Mooie foto’s! Wat ik mij nu afvraag: Gaat het hier om één en dezelfde helikopter die je op hetzelde moment getrokken hebt? (lijkt alsof je een bocht in z’n vlucht genomen hebt) Soms heb je dat, naargelang de hoek, de kleuren van de lucht totaal verschillend zijn.

  5. de seaking van het 40ste smaldeel is de mooiste helikopter die ik ooit zag XD ik hoop dat hij nog een tijdje vliegt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: